Az igazság

radioSokáig nem beszélhettem ezekről a dolgokról, végül engedélyt kaptam Tőlük – mint az egyik Megbízott -, hogy közöljek legalább részleteket a történtekből a mit sem sejtő emberiséggel.
Persze vannak, akik sejtik az igazságot – például Erich von Danikken is kapott némi információt, de amikor már teljesen eltávolodott az Eszmétől, Ők sem szolgáltattak ki több adatot neki.
Mondják sokan – anélkül, hogy tudnák, mekkora igazság van ebben -, hogy Ők köztünk járnak. Mivel engedélyt adtak rá, hogy néhány dolgot megosszak, követem az utasításokat. Persze egy embernek Ők nem fedik fel soha a teljes valóságot, és soha nem tudjuk, kicsoda a másik Megbízott, akin keresztül szólnak az emberekhez.
Kezdem onnan, hogy az Államok alapítói – mint az sejthető – Onnan jöttek. Benjamin Franklin például az AROBES K-nak nevezett bolygóról, a Fiastyúk csillagképből érkezett. Washington amolyan hadvezér volt a BHJ-3-as bolygón, később küldték csak Abraham Lincolnt, amikor Nekik is kényelmetlenné váltak a rabszolgatartók. Gyakorlatilag J.F Kennedy elnök volt a legkimagaslóbb képviselőjük (igazi, BROME JUT bolygóbeli nevén GHFUT RUFFA), őt akkor küldték, amikor a hidegháború már a Föld bolygó pusztulásával fenyegetett.
Erről a történetről többet is beszéltek nekem a napokban Ők, és feloldoztak, hogy én is beszéljek az esetről.
Gyakorlatilag 1945-ben kezdte küldetését – akkor cserélték ki a Kennedy gyereket RUFFA-val -, hiszen akkora már Ők végképp eldöntötték, hogy Hitlert nem hagyják megnyerni a háborút, és a jövőben ismét egy erős hatalomra lesz szükség a Földön, ahonnan – közvetve ugyan – irányítani tudják a világtársadalmat. (A Coca-Colát már azelőtt meghonosították, bár mint kábító-ital nem vált be, de némileg elérte célját, a kommunisták rettegtek tőle)
Kennedy elnök titkára – ha ez nem tűnt volna fel – kereken száz évvel Lincoln titkára után született…Most elmondhatom, tulajdonképpen ugyanaz az ember volt, Ők küldték visszaa REPO VCX-ről, hogy segítse az elnököt a célok elérésében. Miután elcsendesült a Disznó-öbölbeli válság, a BROME JUT vezetősége úgy ítélte meg, Kennedy, azaz RUFFA kapitány ( Náluk JUBBLA a neve a tiszteknek) befejezte küldetését, és elküldték RAA-HAA ügynököt (földi nevén Lee Harvey Oswald), hogy segítsen hazatérnie. Nyilván, nem tűnhetett el Kennedy egyből, ezért az ügynök – természetesen látszólag – végzett vele, így nyugodtan hazatérhettek a VONTLOAS nevű idő és térkikerülő szerkezettel. (A közhiedelemmel ellentétben Ők nem UFO-kal járnak, azokat még a LABAX duplabolygóról indították a KUGET nép vezetői, kb. 100 000 évvel ezelőtt. Erről Danikken kolléga tudna többet mesélni).
Tudvalevő, hogy Kennedy – vagyis RUFFA – belegabalyodott egy földi szépségbe, bizonyos Marylinbe. Mikor a színésznő terhes lett, RUFFA főnökei – egy KIGHO nevű szerkezet segítségével – elszállították jó messzire, ahol senki sem találhatott rá. Ez egy Kolozsvár nevű város, ahol 1962. október 9-én (DOR EMI, földi nevén John Lennon születésnapján) meglátta a földi napvilágot Ruffa J.F. Kennedy és a színésznő gyereke.
Az is tévedés, hogy a földönkívüliek kis zöld emerkék…
180 cm vagyok, és egyáltalán nem zöld…

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s