Mese hab nélkül 2

Dark Art Wallpapers 01-636770

Hol volt, hol csak lehetett volna, míg be nem baszott a pénzügyi világválság, mert utána semmi sem volt, szóval volt egyszer egy királykisasszony, akinek volt egy apókája. Mármint nagyapókája. Aki szabadidejében egy vén szatír volt, és napi rendszerességgel zaklatta egy egész óvoda gyerekseregét.
Na most már: a királykisasszony meghívta nagyapókát egy erdei kiruccanásra, azzal a nem is nagyon titkolt szándékkal, hogy eltegye láb alól. Ám az öreg sem volt rest, kémjei útján értesült a cselszövésről, és fájt is a szíve. De a lába még jobban, mert érdugulása volt.
Így aztán kéz a kézben elindult a királykisasszony meg a nagyapóka az erdei tisztás felé. A hülyegyereknél láncfűrész és lángszóró volt, nagyapóka egy ágyút cipelt maga után. A tisztáson farkasszemet néztek. Ami úgy marhaság, ahogy van, hiszen egyikük sem volt farkas. Az apóka vak is volt, tehát nem nézhetett sehogy.
Miután eleget bámulták egymást, elhatározták, hogy bábszínházba mennek. Végül is maguk sem tudták, mi a francot akarnak.
Így aztán apóka ma is zaklatja a gyerekeket, ha azóta el nem patkolt, a királykisasszony pedig egy női börtön főnöke lett.
Tanuláság? Elég kretén kell legyél, hogy ebben a mesében tanulságot keress….

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s