Kiket találunk a Marson?

som1

A napokban találkoztam konspirációs úton John Black Armin-Vendelej ezredessel, aki meghökkentő dolgokat mesélt.
„Nagy meglepetések várják az emberiséget, ahogyan első képviselői a Marsra lépnek majd. Eddig a CIA-nak dolgoztam, és a NASA-ba is be voltam építve, azért nem mondhattam el ezeket. De most beszélni fogok!
Shakespeare, Goethe, Einstein, Enrico Fermi, JFK, Lenin, Petőfi, Bobby Fischer, Swarzenegger, és még sokan mások, különféle zsenik, különböző területeken, ám mégis van közös vonásuk. Tudniillik, mindegyikük a Kápor-Lu Xeniálla csillag körül keringő 679Yalfadem bolygóról származnak, és a Marson van a bázisuk. És ez még semmi. Amióta Da Vinci feltalálta a halhatatlanságot, mindannyian tagjai a Gioconda-klubnak – ide én is nemrég kerültem be -, akik például a Holdra leszállt űrhajósokat is fogadták. Nem láthattuk őket, mert a Giocondák másik tagja, Edison feltalálta a láthatatlanságot, így aztán, ha közöttünk is járnak, mi nem tudunk róluk. Természetesen ők vezetik a világot, és a Nagy Természeti Erő Gyerekétől (NaT EGY) szabad kezet kaptak arra, hogy eldöntsék, mikor lesz a világ vége is. Értesüléseim szerint – személyesen Nagy Péter cártól tudom – Nostradamus, Edgar Allan Poe és Muszorszkij fogadja majd a Marsra lépőket, és a NaT Egy is elküldi képviselőjét Grigorij Potokpa, kevésbé ismert, de annál jelentősebb szürke eminenciás személyében. A protokoll Trockij-vodkát és Napon sült pogácsát ír elő, és űrrabok által írt tudományos könyveket fognak szétosztani a Mars-utazók között.”
John Black Armin-Vendelej ezredes megígérte, a részletekre még visszatér…

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Boglarka Kicsi szerint:

    Legfontosabb a bonyolult gondolkodas.Peldaul,Micimacko-ban is van egy tabla,(mint tudjuk)ezzel a felirattal “Tilosaza”az A,ekezet,nekem nincsenek,nincs idom,ezen gondolkodni.Tilos az atjaras!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s