Az igazság a Kennedy-gyilkosságról!

A golyó elölről csapódik be

Hosszas és fáradalmas kutatómunkát követően örömmel jelentem, hogy megoldottam a megoldhatatlannak hitt Kennedy-gyilkosság rejtélyét. Az alábbiakban kiderül, ki ölte meg az amerikai elnököt. Nem várt fordulatokban gazdag történetet hoztam a felszínre! A megoldás ott volt az emberek szeme előtt, mégsem látta senki.

A gyilkosság

1963. november 22-én a Texas állambeli Dallasban egy bizonyos Lee Harvey Oswald állítólag lelőtte az Egyesült Állomok 35. elnökét, John Fitzgerald Kennedyt. A kutatások kiderítették, Oswaldnak semmi oka nem volt a gyilkosságra, fizikai képtelenség lett volna leadni három lövést néhány pillanat alatt, és így tovább. Oswaldot később Jack Ruby, a maffiához közel álló bártulajdonos gyilkolta meg, mielőtt vallomást tehetett volna, így aztán az elnök gyilkosaként vonult be a köztudatba. Kutatásaim azt mutatják, köze nem volt hozzá!

Akkor ki tette?

A válaszhoz vissza kell kissé mennünk az időben.
John Herbert Dillinger, Amerika egyik leghíresebb és legelvetemültebb gengsztere 1903-ban látta meg a napvilágot. Dillinger és a bandája egy év alatt legalább két tucat bankot rabolt ki, többször megszökött a börtönökből, fittyet hányt a hatóságokra. Végül egy román származású bordély-tulajdonosnő, Anna Sage elárulta, és amikor 1934. július 22-én kilépett a Biograph moziból, az FBI emebrei egy sorozatot eresztettek belé.

Tévedés

Csakhogy, akit lelőttek, az nem Dillinger volt! A gengszter néhány hónappal azelőtt egyezséget kötött John Edgar Hooverrel, az FBI mindenható főnökével, így a mozi előtt a gengszter hasonmását lőtték le. Őt pedig elmenekítették Kubába, ahol ügynökként dolgozott, és hasznos információkkal szolgált Fidel Castro rezsiméről.

Elvis a képben

A hatvanas években Kennedy elnök hihetetlenül népszerű volt, és ezt megirigyelte Elvis Presley is, aki a „Király” státusát veszélyeztetnek érezte. Egy nap elment Hooverhez, aki még mindig az FBI igazgatója volt, és gyűlölte Kennedyt, hogy oldják meg a problémát. Ezért ötmillió dollárt volt hajlandó fizetni. Hoover ekkor a Kubában „alvó ügynökként” dolgozó Dilligert kereste meg, és egymillió dollár fejében megbízta, hogy „rendezze a helyzetet”.

A merénylet

Nyilvánvaló, hogy a merénylet napján Osvald abban a bizonyos könyvtárban tartózkodott, és fegyver is volt nála. Ám amint Zapruder filmjéből is látszik, az elnököt elölről érte a lövés! Dillinger, egyszerű járókelőnek öltözve egy domb mögött sétált, és a megfelelő pillanatban – az FBI tudtával – előkapta fegyverét, és szemből rálőtt Kennedyre. A terv az volt, hogy az utolsó golyót Osvaldba ereszti, hogy elhallgattassa, ám erre már nem volt ideje. (Később megtette Ruby!).

Utóhang

Dillinger, aki a merénylet idején 60 éves volt, szép kort ért meg, 83 évesen halt meg egy Temesvár melletti faluban, ahova barátja, Johnny Weismüller tanácsára költözött, és mormon prédikátorként járta a környéket. Én is találkoztam az általunk csak Dili bácsinak becézett öreggel egy nyári vakáción, persze nem tudtam kicsoda, csak nagyapám sejtette, akinek az olasz maffiával voltak némi kapcsolatai, így értesült az akkoriban már nyugalomba vonult titokzatos amerikai prédikátor igazi kilétéről.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

6 hozzászólás a(z) Az igazság a Kennedy-gyilkosságról! bejegyzéshez

  1. bogi2016 szerint:

    Tudtam en,hogy “nem hiaba”hallgatunk,nagyon orulok a sikereinek,en most mar csak a postasnet varom,s akkor minden rendben.Rendben??(…)

  2. bogi2016 szerint:

    Mostanaban nagyon keveset ulok szgep elott.(csakhogy nehogy fuggo legyek,asszem,en nem abba a kategoriaba tartozom)Eppen ezert,nem latom masnak nagy ertelmet,mind az On irasait olvasni.Ebbol mindenki vonja le a kovetkezteteseket,akar a facebook is.Gondjai(nk)vannak,inteznivalok,stb,na persze,futtballmeccs is volt,hajra,szentgyorgy!.Egyszer majd el fogom olvasni,mit irt.nem tudom mikor.Lenyeg,hogy le van irva,es ki van adva.Gratulalok!

  3. bogi2016 szerint:

    mint.helyesirasi hiba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s